Niniejsza strona internetowa korzysta z plików cookie. Korzystając z naszych usług, potwierdzasz i akceptujesz, że używamy plików cookie. Czytaj dalej

All In Casino - Polityka Prywatności

1 Wprowadzenie

All In Casino zobowiązuje się szanować i chronić Twoją prywatność, w tym wszelkie dane osobowe, które możesz nam przekazać, zgodnie z obowiązującymi przepisami i regulacjami dotyczącymi ochrony danych.

Będziemy przetwarzać Twoje dane osobowe w sposób określony w niniejszej Polityce Prywatności. Informacje mogą być przekazywane do All In Casino za pośrednictwem dowolnej strony internetowej All In Casino, połączeń telefonicznych lub w jakikolwiek inny sposób.

Niniejsza Polityka Prywatności określa, w jaki sposób gromadzone są dane osobowe, na jakiej podstawie oraz jak będą przetwarzane i przechowywane w bezpieczny sposób. Wprowadzono dodatkowe środki w celu ochrony poufności wszelkich danych, które można uznać za wrażliwe.

Prosimy o uważne zapoznanie się z poniższą polityką, aby w pełni zrozumieć nasze praktyki i sposób postępowania z danymi osobowymi.

2 Kim jesteśmy?

Jesteśmy FAMILYPOT B.V., spółką zarejestrowaną w Curacao o numerze rejestracyjnym C 154188 (0) z siedzibą pod adresem Fransche Bloemweg 4, Willemstad, Curacao i FifthStreet Tech Ltd, spółką zarejestrowaną na Cyprze i mającą siedzibę pod adresem Voukourestiou, 25, Neptune House, 1st floor, Flat/Office 11, Zakaki, 3045, Limassol, Cypr. Familypot B.V. jest spółką całkowicie zależną FifthStreet Tech Ltd, przy czym ta ostatnia świadczy usługi związane z zarządzaniem, płatnościami i wsparciem związanym z działaniem witryny. Wszystkie odniesienia do „All In Casino”, „my”, „nasze” i „nas” są zastosowane do Familypot B.V. lub FifthStreet Tech Ltd, w zależności od tego, o czym mowa.

Familypot B. V. jest właścicielem i operatorem domeny www.AllInCasino.com (witryna) i działa jako „administrator danych” do celów obowiązujących przepisów i regulacji dotyczących ochrony danych.

3 Jakie informacje zbieramy?

Podczas korzystania z naszych usług mogą być zbierane następujące rodzaje informacji:

Informacje, które zbieramy o Tobie: niektóre dane osobowe automatycznie gromadzone podczas odwiedzania naszej strony. Informacje te obejmują między innymi dane techniczne na temat używanych urządzeń (takie jak model, system operacyjny, adres IP, typ przeglądarki, identyfikator urządzenia mobilnego), informacje dotyczące logowania, dane o ruchu, nawyki przeglądania Internetu i inne informacje na temat Twojej wizyty na podstawie sposobu interakcji z naszymi produktami.

Informacje, które nam przekazujesz: podczas rejestracji podajesz nam swoje dane osobowe, takie jak: imię, nazwisko, numer telefonu komórkowego, płeć, data urodzenia, adres e-mail i kraj zamieszkania. W trakcie gry możemy również poprosić o dodatkowe informacje i dokumentację, w tym dowody tożsamości, karty bankowe, wyciąg bankowy, źródło majątku, źródło funduszy, fakturę za media i inne istotne informacje, które możesz nam przekazać. Prowadzimy ewidencję korespondencji, zarówno za pośrednictwem strony internetowej, poczty e-mail, jak i w inny sposób. Rozmowy telefoniczne mogą być monitorowane lub nagrywane – możemy to zrobić, aby sprawdzić, czy prawidłowo wykonaliśmy prośby użytkownika; żeby odpowiedzieć na pytania lub rozwiązać problemy; do celów regulacyjnych; żeby poprawić jakość naszych usług; żeby pomóc nam szkolić naszych pracowników; lub aby pomóc w wykrywaniu, zapobieganiu oszustwom lub innym przestępstwom.

Informacje od stron trzecich: możemy również uzyskać dane osobowe o tobie od stron trzecich, takich jak specjalistyczne firmy świadczące usługi weryfikacji, agencje informacji kredytowej i agencje zajmujące się zapobiegania oszustwom.

Informacje publiczne: promując odpowiedzialny hazard, bierzemy pod uwagę finansową zdolność hazardową naszych klientów i zapobiegamy wykorzystywaniu naszych produktów oraz usług do nielegalnych celów. Stale obserwujemy aktywność konta, która może stwarzać ryzyko, dzięki czemu możemy przeglądać publicznie dostępne informacje o Tobie, takie jak strony w mediach społecznościowych, dane dotyczące własności nieruchomości i rejestry niewypłacalności. Chociaż informacje te są publiczne, zachowujemy dużą ostrożność w zakresie prywatności i wykorzystujemy je tylko w razie potrzeby do przeprowadzenia niniejszej kontroli.

4 Podstawa gromadzenia danych

All In Casino gromadzi, przetwarza i przechowuje dane osobowe z następujących powodów:

• Jeśli zajdzie taka potrzeba w celu sporządzenia umowy o świadczenie usług (do świadczenia usług i produktów, z których chcesz korzystać oraz do wypełnienia umowy, którą z Tobą zawarliśmy, a zatem z powodów takich jak rejestracja konta, weryfikacja i cele administracyjne). Nasze Warunki i Zasady które akceptujesz/zaakceptowałeś podczas rejestracji, określają warunki umowy i usług, które będziemy świadczyć. „Cele administracyjne usług”, obejmują przypomnienia o hasłach, wiadomości o usługach, takie jak konserwacja witryny, aktualizacje naszej Polityki Prywatności, Plików Cookie lub Warunków Użytkowania.

• W celu wypełnienia naszych zobowiązań prawnych i regulacyjnych, w tym dotyczących odpowiedzialnej gry i przeciwdziałania praniu brudnych pieniędzy. Możemy być zobowiązani do używania i przechowywania danych osobowych, w tym danych medycznych, w celu zapobiegania, wykrywania lub badania podejrzanych zachowań, nieuczciwych działań, przestępstw, problemów z hazardem lub innego potencjalnego ryzyka;

Poniżej znajduje się niepełna lista przypadków, w których dane osobowe mogą być gromadzone lub wykorzystywane w celu wywiązania się z obowiązków prawnych i regulacyjnych:

• Żeby przekierować potencjalnego gracza na właściwą stronę krajową, zgodnie z naszymi warunkami licencji.
• Żeby upewnić się, że nasze usługi są oferowane tylko kwalifikującym się do tego osobom.
• Żeby sprawdzić graczy oprogramowaniem zapobiegającym oszustwom.
• Zapobiegania, wykrywania i oskarżania WSZYSTKICH rodzajów przestępstw.
• Weryfikowania Twojej tożsamości i ustalenia źródła finansowania każdej transakcji.

• Dla marketingu bezpośredniego i komunikacji związanej z wydarzeniami o naszych towarach i usługach za pośrednictwem różnych platform, w tym wiadomości e-mail, telefonu, wiadomości SMS, powiadomień lub innych odpowiednich środków. Podczas rejestracji zapytamy cię, czy chcesz otrzymywać informacje marketingowe. W związku z tym poprosimy o Twoją zgodę podczas rejestracji konta. Użytkownik może zrezygnować z udziału w programie marketingowym, co sprawi, że w ogóle nie będzie otrzymywał wiadomości marketingu bezpośredniego. Możesz także wybrać opcję jednego medium, rezygnując z innych. W tym ostatnim przypadku otrzymasz bezpośrednie wiadomości marketingowe wyłącznie za pośrednictwem wybranego przez siebie medium. Zgoda, której udzielasz lub której nie udzielasz w związku z otrzymywaniem bezpośrednich wiadomości marketingowych, może zostać zmieniona w dowolnym momencie, edytując swoje preferencje za pośrednictwem konta po zalogowaniu lub kontaktując się z działem obsługi klienta za pośrednictwem wiadomości e-mail, lub czatu na żywo. Możesz również wysłać wiadomość e-mail do naszego inspektora ochrony danych (IOD) na adres: [email protected].

• W każdym innym celu zgodnym z naszym uzasadnionym interesem. W takich przypadkach Twoje dane osobowe nadal będą chronione i nie będą przetwarzane w sposób nieuczciwy w stosunku do Twojej osoby. Nie będziemy przetwarzać Twoich danych osobowych w naszym uzasadnionym interesie. W takim wypadku nadrzędne jest prawo lub wolność osób, których dane dotyczą (takich jak ty). W celu ustalenia, czy na tej podstawie możemy przetwarzać Twoje dane, weźmiemy pod uwagę szereg czynników, takich jak: jakie są Twoje uzasadnione oczekiwania dotyczące przetwarzania danych, charakter danych i wpływ przetwarzania na Twoją osobę.

Jeżeli podstawą prawną przetwarzania Twoich danych osobowych jest wyłącznie nasz uzasadniony interes, na żądanie możemy udostępnić raport z testu salda zastosowanego w tym zakresie.

Możesz sprzeciwić się w dowolnym momencie, gdy uzasadniony interes jest wykorzystywany jako podstawa do przetwarzania Twoich danych osobowych, chociaż prawo to może nie być bezwzględne.

Przetwarzanie danych w uzasadnionym interesie odbywa się w następujący sposób:

• Żeby spersonalizować doświadczenia podczas korzystania z naszych produktów i usług i zaoferować bardziej odpowiednią, dostosowaną usługę (np. korzystanie z historii graczy w celu dostarczenia polecanych produktów). Jeśli nie chcesz otrzymywać spersonalizowanych usług, możesz wyłączyć personalizację, kontaktując się z naszym działem Obsługi Klienta lub wysyłając wiadomość e-mail na adres [email protected].

• W celu ulepszania naszych produktów/usług w celach analitycznych i badawczych, abyśmy mogli ulepszać oferowane przez nas usługi; analizy statystyki i trendów, aby móc analizować popularne produkty/usługi i usprawniać je.

• Żeby komunikować się z Tobą – na przykład odpowiadając na twoje pytania, prośby i reklamacje gdzie będziemy mogli zarządzać sporami z graczami, kierować ich do odpowiedniego personelu pomocniczego w grach i poprawiać ogólne wrażenia graczy. Takie logi mogą być również wykorzystywane do identyfikacji powtarzających się problemów z oprogramowaniem; w tym dane osobowe oparte na uzasadnionym interesie mogą być wykorzystywane do kontaktowania się z Tobą w sprawie wiadomości i informacji w związku z promocjami i konkursami, w których sam zdecydowałeś się wziąć udział.

• Żeby Twoje doświadczenia związane z grą były bezpieczniejsze – wszelkie działania związane z bezpieczeństwem sieci, podejmowane przez nas jako operatora gier są uważane za istotną czynność przetwarzania, mającą na celu zapewnienie ciągłej ochrony naszych klientów.

Jeśli chodzi o szczególne kategorie danych (dane wrażliwe), będziemy przetwarzać je tylko wtedy, gdy:
• Wyraziłeś na to wyraźną zgodę.
• Jest to niezbędne do realizacji naszych obowiązków i korzystania z naszych szczególnych praw lub praw osoby, której dane dotyczą, w zakresie Prawa Pracy, Ubezpieczeń Społecznych i prawa ochrony socjalnej.
• Dotyczy danych osobowych, które podałeś do wiadomości publicznej.
• Jest to niezbędne do ustalenia, dochodzenia lub obrony roszczeń prawnych.
• Jest konieczne ze względu na istotny interes publiczny, na podstawie prawa Unii Europejskiej lub prawa państwa członkowskiego (w stosownych przypadkach).

Jeśli zdecydujesz się nie przekazywać nam pewnych danych osobowych, może to oznaczać, że nie będziemy w stanie zapewnić Ci naszych produktów lub usług.

Pliki cookie są niezbędne do prawidłowego i bezpiecznego funkcjonowania naszych stron internetowych. Wykorzystujemy je również, żeby uczynić rzeczy szybszymi, łatwiejszymi i bardziej spersonalizowanymi pod ciebie, zapewniając w ten sposób lepsze ogólne wrażenia podczas odwiedzania naszej strony.

Żeby nam to umożliwić, pliki cookie zbierają pewne dane osobowe o tobie, kiedy tylko poruszasz się po naszych stronach internetowych. Możesz zdecydować, czy zaakceptować lub odrzucić niektóre, lub wszystkie rodzaje plików cookie i możesz to kontrolować za pomocą ustawień przeglądarki urządzenia. Poinformujemy Cię o tym, pokazując nasz baner plików cookie podczas odwiedzania naszej strony.

Więcej informacji można znaleźć w naszej Polityce Plików Cookie.

6 W jakim przypadku udostępniamy Twoje dane osobowe?

Niektóre okoliczności wymagają, aby wszyscy w kasynie udostępniali pewne dane stronom trzecim. W celu ograniczenia niektórych zagrożeń przeprowadzane są kontrole, mające za zadanie upewnienie się, że firmy, z którymi współpracujemy, są dobrze wyposażone, aby zapewnić informacje na takim samym poziomie opieki i ochrony jak my. Zarówno AllInCasino, jak i zaufane strony trzecie są zobowiązane do przetwarzania Twoich informacji zgodnie z obowiązującymi przepisami o ochronie danych, a my jesteśmy także zobowiązani do wprowadzenia środków umownych wzmacniających te zobowiązania.

Poniżej znajdują się okoliczności, w których udostępniamy dane stronom trzecim:

• W celu powiadamiania użytkownika o wszelkich ważnych zmianach lub zmianach w funkcjach i działaniu produktów/usług.
• Gdy zostanie to nakazane przez jakikolwiek organ władzy/organ regulacyjny na mocy jakiegokolwiek przepisu prawnego zawartego w obowiązującym prawie.
• Możemy poinstruować i upoważnić instytucję finansową, w której prowadzony jest rachunek posiadacza konta, do ujawnienia wszelkich informacji wymaganych przez organ regulacyjny w odniesieniu do rachunku posiadacza konta.
• W celu ustalenia, wykonania lub obrony naszych praw.
• Do celów kontroli i wykrywania oszustw, w przypadkach, gdy All In Casino ma uzasadnione podstawy, aby podejrzewać nieprawidłowości dotyczące konta.
• Dla agencji weryfikacji tożsamości.
• Dla dostawców usług, umożliwiających nam świadczenie usług wymaganych przez Ciebie; takich jak instytucje finansowe lub podmioty, z których korzystamy w celu ułatwienia przetwarzania płatności.
• Dla podmiotów zewnętrznych, które przekierowują cię na naszą stronę.
• Dla zewnętrznych audytorów, którzy przeprowadzają niezależny audyt naszej firmy w celu sprawdzenia zgodności z konkretnymi przepisami i zasadami mającymi zastosowanie do operatorów gier hazardowych.

7 Przekazywanie danych poza UE

Aby móc oferować Ci nasze usługi, dane osobowe, które od Ciebie zbieramy, mogą być przekazywane, przechowywane lub przetwarzane w miejscu docelowym poza EOG. W takich przypadkach All In Casino zachowa wszelkie odpowiednie zabezpieczenia w celu zapewnienia, że takie dane osobowe są chronione zgodnie z tymi samymi standardami, jakie byłyby w EOG.

W przypadku przekazywania danych osobowych użytkownika do lokalizacji poza EOG zobowiązujemy się do zapewnienia odpowiednich i solidnych kontroli umownych, które chronią prawa użytkownika i jego dane osobowe.

8 Okres przechowywania danych

Będziemy przechowywać Twoje dane tylko tak długo, jak jest to zasadnie konieczne do realizacji celów opisanych powyżej i wypełnienia naszych zobowiązań prawnych.

W przypadku istniejącego klienta będziemy musieli zachować Twoje dane, aby spełnić nasze prawne i umowne zobowiązania. Jeśli jednak przestaniesz korzystać z naszych usług, konieczne jest zachowanie Twoich danych osobowych przez minimalny czas wymagany do osiągnięcia celów określonych w niniejszej Polityce oraz w celu wypełnienia zobowiązań prawnych wynikających z prawa UE/lokalnego (na przykład przepisów dotyczących przeciwdziałania praniu pieniędzy lub przepisów licencyjnych); żeby móc ustalić lub bronić się przed roszczeniami prawnymi (na przykład roszczeniami z tytułu zaniedbania), które mogą zostać wniesione przeciwko nam.

Niektóre dane mogą być przechowywane przez okres dziesięciu (10) lat od momentu zaprzestania korzystania z naszych usług.

9 Twoje prawa i wybory dotyczące danych osobowych

Dane osobowe należą wyłącznie do Ciebie jako osoby, której dane dotyczą. W związku z tym przysługuje Ci kilka praw dotyczących Twoich danych osobowych, w tym:

Prawo do informacji: jako osoba, której dane dotyczą, masz prawo do informacji o gromadzeniu i wykorzystywaniu Twoich danych osobowych, aby móc podejmować świadome decyzje dotyczące ich przetwarzania.

Prawo dostępu do informacji: użytkownik może zażądać kopii przechowywanych przez nas danych osobowych. Jest to znane jako Żądanie Dostępu Podmiotu Danych Jeśli chcesz złożyć taką prośbę, nie wahaj się skontaktować z działem obsługi klienta lub naszym inspektorem ochrony danych na [email protected].

Prawo do usunięcia danych (prawo do bycia zapomnianym): umożliwia użytkownikowi, jako osobie, której dane dotyczą, żądanie ich usunięcia. Jeśli jednak jesteśmy zobowiązani do przechowywania tych danych przez określony czas zgodnie z innymi przepisami prawa, dane te nie zostaną usunięte, dopóki nie upłynie taki okres. Możesz zażądać prawa do bycia zapomnianym, kiedy:

• Informacje nie są już konieczne w związku z celem, dla którego zostały zebrane (jak wyjaśniono w naszej Polityce Prywatności).
• Jeśli wcześniej wyraziłeś zgodę na wykorzystanie swoich danych, ale następnie zdecydowałeś się je wycofać, a my nie możemy uzasadnić innej podstawy prawnej do ich wykorzystania zgodnie z przepisami o ochronie danych.
• Przetwarzamy Twoje dane w oparciu o nasze uzasadnione interesy i nie możemy wykazać nadrzędnych podstaw do dalszego ich przetwarzania.
• Nie mamy podstawy prawnej zgodnie z przepisami o ochronie danych do przetwarzania informacji.
• Dane muszą zostać usunięte, aby spełnić wymóg prawny.

Prawo do przenoszenia danych: Osoba, której dane dotyczą, ma prawo do kopiowania lub przenoszenia danych osobowych w „powszechnie używanym formacie nadającym się do odczytu maszynowego”. Pozwala to na pozyskiwanie i ponowne wykorzystywanie informacji do własnych celów w różnych usługach i administrowania danych w bezpieczny sposób. Jest ono jednak ograniczone, ponieważ prawo do przenoszenia danych dotyczy tylko tych, dostarczonych bezpośrednio przez gracza – danych przetwarzanych w sposób zautomatyzowany (bez zapisów papierowych), oraz danych przetwarzanych na podstawie zgody lub gdy jest to konieczne do wykonania warunków umowy.

Prawo do sprostowania: masz prawo skontaktować się z nami, w celu poprawienia wszelkich informacji, które przechowujemy i przetwarzamy o tobie i mogą być nieprawidłowe lub niekompletne.

Prawo do ograniczenia przetwarzania danych osobowych: masz prawo do ograniczenia przetwarzania Twoich danych osobowych w określonych okolicznościach.

Prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych: Prawo to daje Ci możliwość wyrażenia wyraźnego sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych na podstawie uzasadnionego interesu jako podstawy przetwarzania Twoich danych osobowych; Przetwarzanie danych osobowych do celów marketingu bezpośredniego, w tym profilowania (jeśli chodzi o komunikację sprzedażową i marketingową, zawsze masz możliwość wycofania w dowolnym momencie udzielonej zgody na przetwarzanie Twoich danych osobowych). Jest to możliwe ze stopki komunikacji lub przez kontakt z obsługą klienta za pośrednictwem wiadomości e-mail, lub czatu na żywo; przetwarzanie danych osobowych do celów naukowych, historycznych lub statystycznych.

Prawo do wycofania zgody: gdy opieramy się na Twojej zgodzie jako podstawie do przetwarzania Twoich danych osobowych – na przykład masz prawo wycofać swoją zgodę w dowolnym momencie w przypadku komunikacji sprzedażowej i marketingowej. Wycofanie zgody jest bardzo łatwe. Można to zrobić np. przyciskiem anulowania subskrypcji w wiadomościach e-mail. Jednak jeśli chcesz poprosić o to nas, możesz skontaktować się z działem obsługi klienta lub naszym inspektorem ochrony danych, dostępnym pod adresem [email protected].

Prawo do niepodlegania zautomatyzowanemu przetwarzaniu: czasami korzystamy z systemów do podejmowania zautomatyzowanych decyzji na podstawie Twoich danych osobowych. Te zautomatyzowane decyzje mogą mieć wpływ na produkty, usługi/funkcje, które możemy Ci zaoferować teraz lub w przyszłości, lub na możliwość korzystania z naszej usługi. Masz prawo sprzeciwić się decyzji podjętej za pomocą zautomatyzowanego przetwarzania Twoich danych osobowych oraz zażądać interwencji ludzkiej w procesie podejmowania decyzji, jeśli taka decyzja może wywołać skutki prawne, które Cię dotyczą. Dotyczy to również danych osobowych wykorzystywanych do celów marketingu bezpośredniego (w tym profilowania).

Prawo to nie ma zastosowania, gdy przetwarzanie jest:
• Niezbędne do zawarcia lub wykonania warunków umowy z Tobą lub
• kiedy jest to dozwolone prawnie.

10 Bezpieczeństwo Twoich danych

Traktujemy Twoje dane z najwyższą starannością i z wykorzystaniem najbardziej restrykcyjnych działań. Zobowiązujemy się do ochrony powierzonych nam danych osobowych. Podejmujemy wszelkie uzasadnione kroki w celu zapewnienia, że wszystkie informacje gromadzone za pośrednictwem naszych witryn są traktowane w sposób bezpieczny i zgodny z niniejszą Polityką, ścisłymi standardami ochrony danych i zasadami ISO27001.

11 Skontaktuj się z nami

Jeśli potrzebujesz dalszych wyjaśnień dotyczących Twoich danych osobowych lub sposobu ich wykorzystania, skontaktuj się bezpośrednio z naszym Inspektorem Ochrony Danych (IOD) pod adresem [email protected]. Uprzejmie informujemy, że na wszelkie pytania przesłane do IOD odpowiadamy wyłącznie w godzinach pracy biura.

12 Reklamacje

Jeśli chcesz złożyć skargę dotyczącą sposobu postępowania z Twoimi danymi osobowymi, możesz skontaktować się z nami w celu zbadania sprawy pod adresem [email protected].

Jeśli nie jesteś zadowolony z naszej odpowiedzi lub uważasz, że nie przetwarzamy Twoich danych osobowych zgodnie z prawem, możesz złożyć skargę do naszego głównego organu ochrony danych, Biura Komisarza ds. Informacji i Ochrony Danych (IDPC) lub alternatywnie do krajowego organu regulacyjnego ds. ochrony danych.br>

13 Zmiany w naszej Polityce Prywatności

All In Casino zastrzega sobie prawo do okresowego zmieniania, poprawiania lub modyfikowania niniejszej polityki. Prosimy regularnie sprawdzać, czy nie zostały wprowadzone żadne aktualizacje lub zmiany.

Jeśli w Polityce Prywatności zostaną wprowadzone istotne zmiany, w tym zmiany dotyczące sposobu, w jaki wykorzystujemy Twoje dane osobowe, zostaniesz o tym powiadomiony przed wejściem tych zmian w życie. To uprzednie powiadomienie daje użytkownikowi odpowiednią ilość czasu na rozważenie i zrozumienie zmian przed ich wejściem w życie oraz na podjęcie decyzji, czy wyraża na nie zgodę. Jeśli nie zaakceptujesz zmian w Polityce Prywatności lub w inny sposób nie zgodzisz się z nimi w odpowiednim czasie, możemy nie być w stanie nadal dostarczać niektórych lub wszystkich produktów i usług.

Niniejsza polityka została ostatnio zaktualizowana 16 lipca 2021 r.